Cómo preparar un bife de Carne Angus a la perfección

La cocción de la carne depende mucho del gusto de cada uno de los comensales, pero hay tips que son esenciales para conseguir una exquisitez. Qué corte elegir​​​ Para cocinar a la plancha o sartén, debemos elegir los cortes correspondientes al solomillo, lomo, chuletas, aguja. Cómo preparar la carne Para hacer bien un bife de Carne Angus hay que seguir estas tres reglas de oro. 1. La carne nunca debe estar fría La primera regla que debemos tener en cuenta es que la carne antes de ser cocinada debe estar a temperatura ambiente. Si cocinamos un bife tal cual sale de la heladera será imposible que nos quede jugoso ya que la carne no se cocinará de manera uniforme. 2. La plancha o el sartén debe estar muy caliente Es…

Rabobank Beef Quarterly Q2 2017: Market disruption changing trade flows

The global beef complex has been characterised by a series of market disruptions through Q2, according to the Rabobank Beef Quarterly Q2 2017. Political upheaval in Brazil, a new trade agreement between the US and China, and proposed bans on slaughter in India: All involve the major bovine-exporting nations of the world and have the potential to cause material shifts in global trade. According to Angus Gidley-Baird, Rabobank Senior Analyst Animal Protein: ‘While US exports continue to perform strongly (and have now reached record levels), reduced supply from Australia and New Zealand, along with potential shocks from Brazil and India, could see the balance in the beef market shift back to a supply-limited market.’ Brazil’s meat sector has been rocked by two political events during 1H 2017. In March, the…